Behandelingen

 Medische pedicurebehandeling: 

Reiniging van de voeten en nagels, nagels knippen, frezen en polijsten, eelt en/of likdoorns verwijderen, afvlakken mycosenagels, behandeling van kloven en eeltranden en het incrèmen van de voeten met een verzorgende voetcrème.

 

Deelbehandeling: 

Dit houdt in: een likdoorn(s) verwijderen óf ingroeiende teennagel(s) behandelen.

 

Cosmetische voetbehandeling: 

Dit is een echte verwenbehandeling en bestaat uit nagels knippen en vijlen, een voet- en onderbeenscrub, een warmtecompres en afsluitend een ontspannende korte voet- en onderbeenmassage.

 

Method A-behandeling:

Dit is een uitgebreide antiseptische behandeling van mycosenagels (schimmelnagels) . Tijdens deze behandeling wordt/worden uw mycosenagel(s) zo dun mogelijk gefreesd, waarna ze volgens de Method A grondig worden gereinigd. Met het bijbehorende startpakket kunt u thuis, in combinatie met een anti-mycosemiddel, de behandeling voortzetten. Deze behandeling dient iedere zes weken te worden herhaald.

 

Speciale technieken:

Hierbij kunt u denken aan nagelreparatie met behulp van gel, het plaatsen van een nagelbeugel bij een ingroeiende teennagel of het drukvrij leggen m.b.v. vilttechniek.

 

Voet- en onderbeenmassage:

Geeft ontspanning, niet alleen in uw voeten en onderbenen, maar in het hele lichaam.  Doel van deze massage is de bloedsomloop te stimuleren en op die manier afvalstoffen af te voeren.

 

Voetreflexmassage:

Voetreflexzonemassage is een natuurlijke, holistische massage, die erop gericht is het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam te stimuleren.  Door drukpunten op de voeten te masseren, die corresponderen met organen, weefsels, klieren en spieren in uw lichaam, wordt het lichaam gestimuleerd om energetische blokkades op te heffen. 

 

Teennagels lakken:

U kunt in combinatie met een pedicurebehandeling uw teennagels laten lakken.

 

Handnagels verzorgen:

Kunt u zelf uw handnagels niet meer verzorgen? Dan doe ik dat graag voor u. De nagels worden netjes geknipt en gevijld en de nagelriemen worden behandeld met zachte nagelriemolie. Alleen in combinatie met een pedicurebehandeling.